Bollé Safety


Bellegemstraat 14 - B-7711 Dottenijs
T +32 475 37 08 14
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.bolle-safety.com
Contact: Nicolas Vanwynsberghe


 

Bolle Safety biedt een effectief en innovatief antwoord op elk risico.

Bolle streeft al meer dan honderd jaar hetzelfde doel na: het opsporen van alle mogelijke risico’s op het werk en het bieden van concrete technologische oplossingen en specifiek gerichte behandelingen, die voldoen aan de strengste Europese normen.

Industrie, openbare werken, bouw, luchtvaart of het leger, Bolle Safety is geschikt voor alle sectoren en verbetert continu haar modellen met technologische en ergonomische oplossingen voor tevreden dagelijkse gebruikers.

Bij Bolle Safety, zijn we voortdurend bezig met innovatie om voor elke specifieke doelgroep effectieve beschermende oplossingen te bieden die aangenaam zijn om te dragen. Altijd met in het achterhoofd het feit dat de beste bescherming geboden wordt door het product dat je wilt dragen, ontwikkelt Bolle Safety complete productgroepen die zijn afgestemd op de behoeften van de gebruikers.

Bolle Safety stamt uit een cultuur van sport en design: een gedeelde cultuur met de Bolle zonnebrillen. Het is onze gezamenlijke inzet om de hoogste kwaliteit te garanderen voor onze gebruikers. Dit is waarom Bollé een sterk merk is

«Koning van de brillen»

De kroon is een knipoog naar de "Koning van de brillen". Dit is hoe de oprichtende broers, Robert & Maurice Bollé, hun merk wilden presenteren.