Centexbel


Technologiepark 70 -  B-9052 Zwijnaarde
T +32 9 220 41 51 |  F +32 9 220 49 55
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.centexbel.be
Contact: Inge De Witte
Centexbel, uw partner in textielonderzoek en -testing

Centexbel beschikt over geaccrediteerde laboratoria in Gent en Grâce-Hollogne en staat ten dienste van de producenten en gebruikers van textiel en textielproducten.

Het dienstenpakket omvat zowel technologische kennisopbouw en privécontract-onderzoek als testen en advies. Onze experts helpen uw bedrijf in alle aspecten van textiel, van vezel tot afgewerkte product.

Dankzij zijn jarenlange ervaring en grote expertise wordt Centexbel door talrijke instanties erkend als een bevoegd en onafhankelijk organisme om certificaten toe te kennen, zowel in het gereglementeerde (CE-markering) als in het vrijwillige domein, zoals het internationaal erkende Oeko-Tex® label.

Centexbel is erkend door het Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid en genotificeerd (n° 0493) door de Europese Commissie voor het toekennen van CE-type certificaten voor beschermende kleding en handschoenen en de opvolging hiervan