Emma Safety Footwear part of Hultafors Group


Tunnelweg 104 - NL-6468 EK Kerkrade
T +31 55 599 98 60
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. www.emmasafetyfootwear.com
Contact: Gene Hoornweg


 

 

EMMA SAFETY FOOTWEAR

When ordinary shoes just aren’t up to the job,

Emma Safety Footwear kan bouwen op ruim 90 jaar ervaring in de veiligheidsschoenenbranche. Emma combineert deze ervaring met de techniek en trends van dit moment onder het motto EXTREMELY SAFE.

Emma gaat altijd een stap verder dan alleen het ontwerpen en produceren van schoenen. Emma plaatst zich in de schoenen van de klant. Soms letterlijk. De beste manier om gespecialiseerde schoenen te maken is zélf ervaren wat ze dagelijks doormaken.

Onze comfortabele schoenen voldoen niet alleen aan de hoogste eisen, ze overtreffen al je verwachtingen omdat ze ook nog circulair zijn geproduceerd indachtig ‘the Positive Footprint’. Wat te denken van ’s werelds eerste volledig circulaire veiligheidsschoen die Emma heeft ontwikkeld! Een schoen die Emma energieneutraal produceert en na gebruik niet in de verbrandingsoven verdwijnt maar waarvan de materialen kunnen worden hergebruikt. Uiteindelijk gaat Emma haar hele collectie circulair uitvoeren.

....there’s always an Emma shoe that is.

Voor meer info:
www.emmasafetyfootwear.com
http://www.hultaforsgroup.be/
www.thepositivefootprint.com


 Communicatie naar de markt :