Hultafors Group Belgium


Antwerpsesteenweg 285 -  2800 Mechelen
T +32 15 44 65 34 | F +32 15 44 65 39
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.hultaforsgroup.com
Contact: Sabrina Busiau

When ordinary shoes just aren’t up to the job,

Emma Safety Footwear kan bouwen op ruim 85 jaar ervaring in de veiligheidsschoenenbranche. Emma combineert deze ervaring met de techniek en trends van dit moment onder het motto EXTREMELY SAFE.

Emma gaat altijd een stap verder dan alleen het ontwerpen en produceren van schoenen. Emma plaatst zich in de schoenen van de klant. Soms letterlijk. De beste manier om gespecialiseerde schoenen te maken is zélf ervaren wat ze dagelijks doormaken.

Onze comfortabele schoenen voldoen niet alleen aan de hoogste eisen, ze overtreffen al je verwachtingen omdat ze ook nog circulair zijn geproduceerd indachtig ‘the Positive Footprint’. Wat te denken van ’s werelds eerste volledig circulaire veiligheidsschoen die Emma heeft ontwikkeld! Een schoen die Emma energieneutraal produceert en na gebruik niet in de verbrandingsoven verdwijnt maar waarvan de materialen kunnen worden hergebruikt. Uiteindelijk gaat Emma haar hele collectie circulair uitvoeren.

Voor meer info: www.thepositivefootprint.com

....there’s always an Emma shoe that is.

 


 Communicatie naar de markt :