F & G Safety Products

Albert I laan 68 - B-8630 Veurne
T +32 58 53 31 40 | F +32 58 53 31 49
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.fgsafety.be
Contact: Ivaan Feys


 

 

F&G Safety Products is een jong en dynamisch bedrijf die u als specialist en totaalleverancier van dienst kan zijn met volgende zaken:

Ademhalingsbescherming - Gehoorbescherming - Handbescherming - Hoofd-bescherming - Oog- en gezichtsbescherming - Signalisatie- en beschermingskledij - Valbeveiliging - Veiligheidsschoenen - Werk-, Promokledij en Sportswear - EHBO en hygiëne - Signalisatie

Voor F&G Safety Products is het van primordiaal belang te streven naar een optimale dienstverlening en uiterst tevreden klanten. En dit voor een prijs die lager is dan u denkt !

Door een adequaat voorraadbeheer en eigen distributie kunnen wij bovendien zorgen voor een snelle en correcte levering. Ook voor het personaliseren van je textiel beschikken wij over een eigen atelier waar de kledij met computergestuurdemachines wordt bedrukt of geborduurd.

Vraag dus gerust naar onze mogelijkheden, want gepersonaliseerd maakt u uniek!

F&G Safety Products beschikt over een intern borduur- & printatelier waar elk kledingsstuk kan voorzien worden van een eigen bedrijfslogo.

Wij beschikken over de nodige preventieadviseurs zodat wij professioneel advies op maat van onze klant kunnen aanbieden.

Met flexibiliteit en een jong dynamisch team profileren wij ons op de markt met het motto "Service is onze sterkte & kwaliteit onze troef"

F&G Safety Products, Uw partner voor werk- , promokledij en PBM’s , kennis en service inclusief !