High & Safe

Vantegemstraat 9 - B-9230 Wetteren
T: +32 9 368 80 50
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.highandsafe.be 
Contact: Lindsay Vercruyssen


 

 

Heli Equipment is sinds een 10-tal jaar actief in wereld van valbeveiliging. In deze periode is ons assortiment uitgegroeid tot een totaalaanbod ‘werken op hoogte’ waar uw veiligheid en die van uw werknemer centraal staat. Wij bieden een ruim gamma producten aan die uw bouwplaats, productieruimte of dak veiliger maken, zowel in verhuur als verkoop.

Ons enthousiast verkoopsteam staat u bij in de aankoop van PBM’s, collectieve randbeveiliging, ladders, rolsteigers, montageliften,…

Wij staan u bij in ontwerp en uitvoering van valbeveiliging op platte & hellende daken. Studie & montage van levenslijnen, ankerpunten en daktoegangen worden door onze gekwalificeerde installateurs in eigen beheer uitgevoerd.

‘Werken op hoogte’ kan pas echt veilig zijn dankzij een doorgedreven training. Daarom beschikken wij over een compleet ‘Safety Centre’ waar u terecht kan voor opleiding & demonstraties.