INNI Group

Industrielaan 5 - B-8501 Heule
T +32 56 36 32 11
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.inniwise.be
Contact: Bart Vandenbussche


 

INNI Publishers is het baken en kompas voor de preventieadviseur, milieucoördinator of milieudeskundige. Onze expertise is up-to-date juridische en professionele informatie, die een brug naar uw praktijk slaat. Onze missie is om jou steeds efficiënter en steeds correct te laten werken. Daarom maakt ons aanbod een sterke digitale versnelling door. Alleen zo kunnen we onze missie voor jou blijven waarmaken.

INNIwise is daar een treffend voorbeeld van. Deze praktische online toolkit bundelt voor jou als preventieadviseur al onze kennis over het thema ‘Welzijn op het werk’. De toolkit is jouw online assistent waarmee je actuele wetgeving makkelijker omzet in een praktisch beleid. De heldere toelichtingen, checklists en andere tools zijn daarvoor een sterke meerwaarde. Alle praktische informatie rond ‘Welzijn op het werk’ tref je dan ook aan op één plaats: INNIwise.

Dit online platform onderscheidt zich door een mix van expertkennis en dialoog. Je vindt in INNIwise snel kwaliteitsvolle informatie voor je strategie. Wat INNIwise nog efficiënter maakt, is dat je je vragen direct aan de auteur van de informatie kunt stellen. Omdat we geloven in de kracht van communities, delen we de antwoorden op INNIwise. Zo leer je steeds van andere organisaties.