Intersafe BelgiumGeneraal De Wittelaan 17, bus 7 & 8 - B-2800 Mechelen-Noord
T +32 15 44 82 13 | F +32 15 42 14 86
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.intersafe.eu
Contact: Arie Boer


 

Intersafe is de toonaangevende Europese leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op elke werkplek.

Sinds Roel Groeneveld in 1934 zijn eerste optiekwinkel opende, is Intersafe uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van producten en diensten die de veiligheid van uw medewerkers vergroot in elke situatie en onder elke omstandigheid.

U kunt bij Intersafe terecht voor de complete range: van risicoanalyse tot persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s) en certificering.

Intersafe is in Nederland, België en Frankrijk een zéér belangrijke marktspeler omdat we een uitgebreid producten- en dienstenpakket combineren met een klantgerichte service en de specifieke kennis van veiligheid en veiligheidsproducten.

Als internationaal concern respecteren we de Europese normen en de wet- en regelgeving. Daardoor kunnen we in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business- en distributiestrategie van klanten.

Intersafe staat voor innovatieve, unieke oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van uw medewerkers verbetert. Daarmee is Intersafe uw partner voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als op kantoor.Het Belgische verkoopteam bestaat uit 18 Account Managers en Customer Service medewerkers, die dagelijks gedreven de Belgische klanten bedienen.

Onze missie: Toegewijd onze klanten voorzien van onze oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van hun medewerkers te verbeteren op het werk.