Lyreco België


Berchemstadionstraat 72 - B-2600 Berchem
T + 32 485 40 82 38 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.lyreco.be
Contact: Tim de Mul

 


 

Jouw gespecialiseerde partner voor elke werkplek
Van persoonlijke beschermingsmiddelen, via hygiëne en catering producten tot papier en pennen; Lyreco is jouw unieke leverancier voor jouw werkplekoplossingen.
ÉÉN CONTACTPERSOON, ÉÉN BESTELLING, ÉÉN VERZENDING

Alles voor een veilige werkplek
Veiligheid op de werkvloer staat bij de meeste bedrijven al hoog op de agenda. Buiten het nakomen van wettelijke verplichtingen is investeren in de veiligheid van werknemers ook investeren in menselijk kapitaal. We willen je helpen om in de jungle aan producten en oplossingen het gepaste pakket samen te stellen, waarmee je zoveel mogelijk veiligheidsrisico’s op de werkvloer beperkt.

Onze PBM-experts staan voor je klaar
Met een toegewijd PBM-team beschikken we over de nodige vak- en productkennis om jouw organisatie te helpen. Al onze veiligheidsexperts zijn gediplomeerde preventieadviseurs waar jullie steevast beroep op kunnen doen.

Producten Europees beschikbaar
Is jouw organisatie actief in verschillende Europese landen? Geen probleem! Tal van onze producten zijn via Lyreco in heel Europa beschikbaar. Zo kunnen we jouw veiligheidsbeleid over de grenzen heen ondersteunen.

 


Communicatie naar de markt :

Lyreco Benelux publiceert een nieuw duurzaamheidsverslag. "Bij Lyreco is groen vooral doen."

Persbericht 4 september 2023 - Lyreco presenteert nieuwe duurzame strategie