Lyreco

Berchemstadionstraat 72 - B-2600 Berchem
T: + 32 4 361 99 23 (NL) | T: + 32 4 361 99 12 (FR)
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.lyreco.be
Contact: Inge Van Aerschot

 


 

 

Van papier, pennen en inktpatronen tot persoonlijke beschermingsmiddelen en schoonmaakmateriaal, Lyreco is een totaalleverancier van werkplekoplossingen aan het bedrijfsleven: een one-stop-shop voor alle kantoorbenodigdheden,facilitaire producten en persoonlijk beschermingsmateriaal. Met een werknemers bestand van 800 krachten bij Lyreco Benelux, waaronder een sales force van meer dan 300 mensen, ligt de kernexpertise in de focus op klantenservice en een uitmuntende distributie.

Persoonlijk contact, service en maatwerk zijn de sleutelwoorden in de Lyreco-aanpak.

Lyreco heeft producten in stock van de hoogste kwaliteit, en staat ten dienste van zijn klanten met toegewijde vertegenwoordigers en de belofte om de volgende dag te leveren. Dankzij haar professioneel Benelux distributiecentrum worden 1,25 miljoen leveringen per jaar of 20.000 dozen per dag uitgevoerd.

Het bedrijf hecht enorm veel belang aan professionalisme en respect, wat nietalleen wordt aangetoond door de certificaten die Lyreco heeft ontvangen (ISO14001 en ISO9001), maar ook doordat het alleen wil samenwerken met leveranciers die een strenge ethische code naleven.


Communicatie naar de markt :

Lyreco Benelux publiceert een nieuw duurzaamheidsverslag. "Bij Lyreco is groen vooral doen."