Mireille


P. Paquaylaan 186 - B-3550 Heusden-Zolder
T +32 11 57 11 22 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.mireille.be 
Contact: Brecht Geerts


 

Mireille … much more than laundry !

Gestart in 1955 als een wasserij en nieuwkuis voor particulieren met bediening aan huis in de hoofdstedelijke regio Brussel en daarna bij uitbreiding in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Limburg en een aantal gemeenten in de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Mireille is vandaag uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid dienstenaanbod voor de B2B-markt en een eigen nationale distributie. Aangevuld met een uitgebreid gamma PBM’s vinden de klanten bij Mireille nv zelfs een alles onder 1 dak oplossing !

Werkkledij, werkschoenen, werkhandschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) maken deel uit van  uw zorg voor uw medewerkers !
Samen met Mireille kan u  ervoor zorgen dat uw medewerkers op een comfortabele en  veilige manier hun taken kunnen uitvoeren. Met Mireille heeft u  een goed georganiseerde partner die instaat voor de levering  en het onderhoud van uw werkkledij en werkschoenen.  Oplossingen voor werkkledij,  PBM’s en onderhoud voorstellen op basis van die verschillende behoeften sluit aan bij de slogan …much more than laundry !

Diensten & producten

Deskundig en professioneel advies op maat van de klant
Onderhoud werkkleding & kostenverlagende full-service oplossingen
Verkoop werkkleding
Verkoop werkschoenen
Schoenrecyclage
Verkoop PBM’s
Kleedkamerinrichting
Hand- en toilethygiëne
Onderhoud van buis- en mouwfilters
Verhuur schoonloopmatten, logo- en maatmatten, douchematten en snelle vloerwissers
Verkoop antivermoeidheidsmatten en veiligheidsmatten 

Certificaten

Mireille investeert permanent in medewerkers, milieu, bedrijf en dienstverlening.
Mireille is in het bezit van de volgende certificaten : ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, EN 14065, C4Q en een EcoVadis SilverStar rating.