MM-Safety


Oosterzelesteenweg 125 bus 2 - B-9230 Wetteren
T +32 9 252 32 89
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | mm-safety.be/
Contact: Thomas Van den Berghe


 

Met meer dan 40 jaar ervaring is MM-Safety een vaste waarde in de sector van de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) uitsluitend richting de wederverkoop.

Als exclusieve BENELUX importeur van ATG, specialiseert MM-Safety zich voornamelijk in handbescherming.  ATG is een toonaangevende handschoenenfabrikant die het productieproces van al haar producten van begin tot einde in eigen handen heeft. Hiermee onderscheidt ATG zich van concurrerende merken in de markt. ATG zet sterk in op innovatie, duurzaamheid en kwaliteit in haar productieproces. Het resultaat? Producten die de standaard in de markt zetten naar levensduur, pasvorm, draagcomfort en huidvriendelijkheid.

Naast ATG biedt mm-safety een compleet PBM-assortiment en helpen wij onze klanten om de gebruikers van kop tot teen te beschermen. Dit met een persoonlijke service waarbij snel en juist informeren centraal staat.