Neskrid 4Allfeet

 

Van der Duinstraat 42 - NL-5161 BP Sprang-Capelle
T +31 85 00 80 081
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.neskrid.com
Contact: Jan Dirksen


 

NESKRID

Het huidige Neskrid is begin 2013 ontstaan uit de samenwerking tussen Gerla Products en Schoenenfabriek Neskrid. Gerla Products is opgericht in 1904 door Gerrit Laureijsen en is marktleider op het gebied van productie van schoenklompen. Deze schoenklompen worden voor diverse private labels geproduceerd en vinden hun weg naar de eindgebruiker via diverse (retail)kanalen, zowel nationaal als internationaal. Onze schoenklompen worden veel gedragen in onder andere de sectoren: agri, verpleging, logistiek, mode, horeca en food...
In 2004 is Gerla geprezen voor haar hoge niveau van kwaliteit en bedrijfsvoering door de toekenning van het predicaat "Hofleverancier" door de Nederlandse staat.

Schoenenfabriek Neskrid is opgericht in 1924 door Johannes Dirksen. In de werkplaats achter zijn huis werden kinderschoenen gemaakt. Medio jaren '60 werd besloten naast kinderschoenen ook herenschoenen, sandalen en muilen te gaan maken. Vanaf 1977 is Neskrid zich gaan richten op de vervaardiging van veiligheidsschoenen en militair schoeisel.

Door het samengaan van de bedrijven is er een synergie ontstaan waardoor Neskrid in staat is om het niveau van de kwaliteit van de producten, het servicelevel en de betrouwbaarheid verder omhoog te brengen naar een internationaal ongekend niveau. Dit wordt mede ondersteund door het verkrijgen van de certificering op aangepast (orthopedisch) veiligheidsschoeisel. 

DE 4ALLFEET® OPLOSSING

Met NESKRID kiest u voor een leverancier gespecialiseerd in gecertificeerde orthopedische, semi-orthopedische en confectieschoenen.
NESKRID maakt hiervoor gebruik van de nieuwste innovaties en modernste  technologieën. Het assortiment bestaat uit veiligheids-, werk-,militaire-,  wandel- en sportieve schoenen, geschikt voor werk en thuis. Deze schoenen kunnen worden voorzien van gecertificeerde NESKRID-steunzolen.
Daarnaast heeft NESKRID een steunzooloplossing voor een 40-tal merken veiligheidsschoenen NESKRID ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.