Planet Europe

 

Kerkstraat 40 - B-2430 Laakdal
T +32 13 61 84 88
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.planeteurope.be
Contact: Ann DumonPlanet Europe NV is al meer dan 45 jaar actief in het ontwikkelen en produceren van veiligheidsschoenen.

In juli 2011 heeft er een fusie/overname plaatsgevonden van de firma Gevavi uit het Nederlandse Zwolle. Dit bedrijf had reeds meer dan 75 jaar ervaring met het produceren en ontwikkelen van klompen, veiligheidsschoeisel, laarzen, ea functioneel schoeisel. Met meer dan 2000 verdelers beschikken Planet/Gevavi over een belangrijk markaandeel. De totale gezamenlijke opslagruimte bedraagt ± 10.000 m² en met een gemiddelde voorraadwaarde van ± 4 miljoen euro. 

Planet Europe en Gevavi realiseren samen een omzet van 16-17 miljoen euro en beschikken bovendien over heel wat expertise op het vlak van productie en ontwikkeling van veiligheidsschoeisel. Naast het schoeisel zijn wij distributeur van een aantal belangrijke merken zodat wij een PBM pakket kunnen aanbieden van kop tot teen.