Tranemo – Advanced Workwear

 


Ecu 41 - NL-8305 BA Emmeloord
T: +31 527 61 65 34 |  F: +31 527 61 86 24
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.www.tranemo.nl 
Contact: Lizette Platenkamp


 

  

TRANEMO WORKWEAR  - ADVANCED WORKWEAR!

Tranemo helpt de markt met deskundig advies hoe men zich op de werkplek het beste kan beschermen tegen de risico’s van hitte, vlammen, vlamboog, gesmolten metaal, chemicaliën en explosiegevaar. 

FOCUS OP VLAMVERTRAGEND

De focus bij Tranemo Workwear ligt op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de industrie op het gebied van vlamvertragende kleding, met uitsluitend gebruik van inherent vlamvertragende stoffen De vlamvertragende eigenschappen zitten in de moleculaire opbouw van de vezels en verdwijnen niet door slijtage of wassen. Andere voordelen zijn comfort, lichtgewicht en duurzaamheid van de vezel, in combinatie met het permanent vlamvertragend zijn. De stof biedt de gehele levensduur optimale bescherming.

Klanten bevinden zich in de hele industriële sector, zoals: 

  • Energiesector

  • Installatie sector

  • Metaalsector en Gieterijen

  • Transport en  Infrastructuur

  • Chemicaliën en Petrochemie.


Onze kernwaarden: BETROUWBAAR – INNOVATIEF - EXPERT


Voor alle informatie:    
www.tranemo.nl     


Communicatie naar de markt :

40% van alle ongevallen met elektriciteit wordt veroorzaakt door een vlamboog.

Tranemo zet de volgende stap in veiligheidskleding voor fysiek actieve dragers in de energie- en elektriciteitssector; deze nieuwe collectie kan zich meten met de beste vrijetijdskleding, qua comfort en bewegingsvrijheid.