V!P safety Belgium

Driekerkenstraat 23A - B-8501 Kortrijk
T: +32 488 33 84 60 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.vipsafety.eu
Contact: Tim Vandermeulen
V!P safety is in de Benelux het gezicht van de Zweedse topmerken Guide, L.Brador, Zekler en Arbesko.

GUIDE maakt werkhandschoenen van topkwaliteit die de prestaties van werkende handen beschermen en verbeteren. Door middel van geavanceerde technologie, innovatie en een sterke focus op duurzaamheid streven we ernaar om de slimste en meest duurzame werkhandschoenen ter wereld te maken.

L.Brador biedt werkkleding aan voor professionele vakmensen; werkkleding die echt werkt met hoge eisen aan comfort, functie en design. In 2012 hebben we de eerste premium stretchbroek voor professionals uitgevonden. Sindsdien heeft L.Brador als marktleider 30+ broeken ontwikkeld met verschillende functies, afhankelijk van het werk waarvoor ze geschikt zijn. Naast ons ruim assortiment aan broeken, bieden wij ook kwalitatieve bovenkledij aan met oog op een uitstekende pasvorm, slimme functies en een focus op zowel grote als kleine details.

Bij Zekler zijn we gespecialiseerd in gelaatsbescherming. Wij zijn van mening dat persoonlijke beschermingsmiddelen je niet in de weg mogen staan bij het uitvoeren van jouw werk – het moet jouw werkleven comfortabeler maken. Daarom zijn onze producten niet alleen ontworpen om je te beschermen, maar ook om gefocust te blijven. Ontdek Zekler en bescherm jouw zintuigen.

Arbesko is opgericht in 1839 en bieden dankzij de jarenlange ervaring en verschillende innovaties een zeer ruim gamma aan met veiligheids- en werkschoenen. Alle schoenen zijn tot de kleinste puntjes geperfectioneerd. De veiligheid en comfort van de gebruiker is onze prioriteit.