Vandeputte Group


Binnensteenweg 160- B-2530 Boechout
T: +32 3 460 04 60 | F: +32 3 460 03 33
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | www.vdp.com
Contact: Philippe Halsberghe


 

Vandeputte – Safety Experts

Uw veiligheid stevig verankerd

Vandeputte wil elke dag één miljoen mensen beschermen in België, Nederland, Frankrijk en waar onze klanten ons nodig hebben.

Vandeputte is een dynamische en innovatieve onderneming die al meer dan 70 jaar een voorloper is in de ontwikkeling en de distributie van producten en diensten, die zowel de arbeidsveiligheid als het welzijn van de werknemers verhogen. Onze voornaamste troeven zijn onze hoge mate van ervaring en expertise, gecombineerd met een persoonlijke, klantgerichte aanpak.

Efficiëntie, kostenbeheersing en maximaliseren van de return - zowel in de processen van onze klanten als in die van onszelf - liggen aan de basis. Investeringen in veiligheid moeten zich altijd terugbetalen, zowel financieel, als in een hogere mate van veiligheid, welzijn en productiviteit.

Dit alles doen we op basis van een duurzaam, integer en op vertrouwen gefundeerd partnership met onze stakeholders: onze klanten, werknemers en leveranciers.