V!go


Biezeweg 13 - B-9230 Wetteren
T: +32 9 292 20 00 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. | https://vigogroup.eu 
Contact: Lena Van Der BiestV!GO is een technisch orthopedisch bedrijf dat al 60 jaar gespecialiseerd is in het maken en leveren van orthesen, prothesen, mobility en orthopedische schoenen. Daarnaast is V!GO ook al jarenlang actief op het vlak van Safety.

Een goed stap-en looppatroon is belangrijk voor het dagelijks functioneren van de mens. Indien dit niet het geval is, kan het leiden tot overbelasting van gewricht- en/of spierpijnen. Deze klachten zullen alleen maar toenemen door het dragen van veiligheidsschoenen.

Daarom probeert VIGO via objectieve metingen en screenings te weten te komen welke veiligheidsschoenen de klachten het best kunnen oplossen. Er zijn tevens genormeerde hulpmiddelen die we kunnen aanwenden zoals steunzolen, orthopedische maatwerkschoenen of ondersteunende bandages.  Door deze problemen aan te pakken zal er ook minder werkverzuim zijn binnen uw firma.

Een samenwerking met VIGO biedt u een unieke aanpak van het veiligheidsschoenen beleid en het oplossen van de bijhorende orthopedische problematiek.