A.T.A.C.T.

Kleine Doornstraat 102 - B-2610 Wilrijk
T: +32 488 07 66 72
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.www.atact.be 
Contact: Bart Pacqué


 


A.T.A.C.T. is opgericht door twee nog steeds actieve militaire officieren met meer dan 25 jaar terreinervaring in antiterrorisme operaties, counter IED training en andere specialiteiten. Hierdoor hebben we een methode ontwikkeld om uw veiligheid te verhogen door bewustwording, raadgeving en training.


ONZE VISIE

A.T.A.C.T. is een bedrijf met de overtuiging dat het noodzakelijk is om iedereen bewust te maken van de nieuwe dreigingen in onze ‘veilige’ Westerse maatschappij.

A.T.A.C.T. is een betrouwbare partner om u advies te geven inzake uw veiligheidsproblemen.

Wij bij A.T.A.C.T. zijn ervan overtuigd dat iedereen kan bijdragen aan de bestrijding van terrorisme, enkel en alleen door anders te leren kijken naar uw omgeving.


ONZE MISSIE

A.T.A.C.T. heeft de ambitie om bewustwordingslessen te geven en interactieve trainingen te organiseren gebaseerd op ervaringen en basisreacties.

A.T.A.C.T. wil een raadgevende partner zijn in alle antiterrorisme zaken.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken in alle verschillende sectoren. Ons ultieme doen is om iedereen bewust te maken van de nieuwe dreiging in ons leven en om zo de veiligheid in onze maatschappij te verhogen met een goede balans tussen paranoia en een vals gevoel van veiligheid.